fbpx
Skip links
Published on: EPICENTER 19

Iščemo prostovoljce za TELEMACH EPICENTER 19

Veliko posameznikov se nam je že oglasilo, da bi želeli pomagati pri pripravi in izvedbi TELEMACH EPICENTER 19. Ker smo za tokratno izdajo stvari zastavili še širše, z več dodatnimi aktivnostmi, in ker si želimo postaviti nov mejnik ne samo pri velikosti, marveč tudi kvalitete gaming dogodka, iščemo dodatne prostovoljce za pomoč pri vseh elementih organizacije dogodka!

Pridružite se nam lahko v naslednjih vlogah:

  • Komentator

Iščemo komentatorje za turnirje:

  • Rainbow 6: Siege
  • Counter Strike: Global Offensive
  • League of Legends

Od vas pričakujemo dobro znanje o igri, tekoče in razločno komentiranje ter sproščenost pred kamero. Komentatorji bodo prisotni tekom celega dogodka in bodo komentirali čim več iger – delno se prekrivajo tudi s producenti streama, katerih naloga je, da spremlja igre, prilagaja stream dogajanju in sodeluje s komentatorji. Od vas pričakujemo poznavanje igre in predanost delu . Producenti streamov bodo prisotni tekom celotnega dogodka.

  • Tehnična podpora udeležencem

Vključuje pomoč pri priklapljanju računalniških sistemov igralcev ter pomoč in svetovanje pri kakršnem koli tehničnem zapletu tekom samega dogodka. Seveda bodo za to na voljo tudi ustrezno usposobljeni admini, vseeno pa iščemo prostovoljce, ki bi pomagali pri standardnih težavah, saj na dogodek prispe veliko igralcev in admini poleg svojih nalog zaradi ne morejo vsem takoj pomagati.

Ta vloga je primerna tudi za casual igralce, saj je največje povpraševanje po tehnični podpori v prvih nekaj urah po prihodu množice, za tem se pa sitaucija umiri.

  • Fotograf/snemalec

Ne glede na to, ali ste ljubiteljski ali profesionalni fotograf, vas vabimo, da ujamete čar takšnih gaming dogodkov v svoje objektive. Če sodelujete z drugimi mediji, bomo prav tako veseli, če boste o dogodku napisali kakšen članek ali opisali vašo izkušnjo.

  • Fizična pomoč pri postavitvi/pospravljanju

Če ne želite opravljati zgoraj naštetih vlog ali menite, da zanje niste primerni, vseeno pa bi radi pomagali pri izvedbi dogodka in izboljšanju stanja eŠporta v Sloveniji, je to pravo delo za vas.

Lažje fizično delo v petek, 19. julija od dopoldneva do večera vključuje postavitev miz, stolov, podaljškov itd., po dogodku pa vračanje opreme na prejšnje mesto. Pri samem pospravljanju in pripravljanju si veliko pomagamo z raznimi pripomočki, tako da ni prevelikega fizičnega napora. Pospravljanje sledi delno v nedeljo, 21. julija zvečer, večidel pa v ponedeljek, 22. julija do popoldneva.

Če se nam boste pridružili, boste pridobili zanimivo izkušnjo in vpogled v to, kako dejansko poteka pripravljanje takšnih dogodkov, podarili pa vam bomo tudi ekskluzivno majico, prost vstop in veliko dela. Prav tako vam nudimo brezplačne prigrizke in pijačo med samim pripravljanjem in pospravljanjem scene.

V kolikor imate kakršnakoli dodatna posebna znanja oz. bi se nam radi pridružili v kakšni drugačni vlogi, smo odprti za vaše predloge in ideje.

Če se nam želite pridružiti, nam pišite na [email protected] ali izpolni obrazec na spodnji povezavi ter dopišite, pri čem bi želeli pomagati ter dogovorili se bomo o vašem delu. Veselimo se sodelovanja z vami.