fbpx
Skip links

4. in 5. november 2023  ·  Mladinski informativni in kulturni klub Murska Sobota  ·  40 mest za igralce ·  Retro in next-gen kotička  ·  Namizni nogomet ·  Mnogo več

Datum dogodka
Pričetek v soboto, 4. novembra 2023 ob 10. uri in konec v večernih urah nedelje, 5. novembra 2023, v prostorih Mladinskega informativnega in kulturnega kluba Murska Sobota, v srednjeveškem gradu, ki je v preteklosti bil lokacija MIKK LAN-ov.

Prijava
Prijavo opravite s klikom na ta stavek, ki vas bo odpeljala v spletno trgovino, v kateri opravite nakup karte za dogodek. S prijavo se strinjate s splošnimi pogoji udeležbe.

Pijača in prigrizki
S prijavnino pokrivamo stroške izvedbe – ta znaša 15€ z vključenim DDV, vključen je tudi izbor hladnih prigrizkov in brezalkoholna pijača.

Kapaciteta
40 udeležencev z računalniki. Vstop zunanjim obiskovalcem ni mogoč zaradi zagotavljanja varnosti udeležencev in opreme.

Dodatne datoteke
Dovoljenje staršev za igralce mlajše od 16 let.
Možnosti dostave in študentske prehrane v Murski Soboti
Povzetni video Pomurskega prvenstva v gamingu 2016, ki je potekal na isti lokaciji

Povzetni video prvega dogodka serije v Murski Soboti

Pridruži se dogajanju s prijavo tukaj.

Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj sploh je lanparty?
Je dogodek za navdušence nad gamingom, ki pridejo na prizorišče s svojim računalnikom in opremo, se povežejo na lastno omrežje in na svetovni splet z izjemno hitro povezavo in nato naslednji dan in pol uživajo ob igranju vidoeiger, druženju s drugimi navdušenci nad igrami ter splošni zabavi, na katero se gamerji z razlogom radi vračajo.

Kdo se lahko udeleži dogodka?
EPICENTER Light se lahko udeleži kdorkoli, ob pogoju, da se strinja s spošnimi pogoji, ki jih lahko najde na strani, s sabo prinese računalnik, monitor in vso kramo, ki spada zraven in se ve sprostiti ter prepustiti zabavi. Starostne omejitve ni, vendar pa morajo udeleženci, ki so na dan dogodka mlajši od 16 let, s sabo prinesti podpisano dovoljenje staršev.

Kako bo potekal?
Vsi prisotni igralci se na lokaciji z mrežnimi kabli povežejo na lokalno omrežje hitrosti 1000 Mb/s, nato pa lahko igrate proti drugim udeležencem v zabavnih tekmovanjih ali pa vsem pokažete svoje sposobnosti proti nasprotnikom na spletu. Izbira je vaša, povemo naj vam pa le, da je pogled nasprotnika, ki izgubi, neprecenljiv.

Kaj vse moram prinesti s sabo?

 • Osebni računalnik z vsemi potrebnimi kabli
 • Ekran in vse kable, ki spadajo k ekranu
 • Tipkovnica, miška in podloga
 • Slušalke in mikrofon
 • Internetni kabel, ki naj bi bil vsaj 3-5 m dolg
 • Električni razdelilec z vsaj 3 luknjami!
 • Mobilni telefon in polnilec
 • Programska oprema
 • Igre in programsko opremo
 • Anti-virus
 • Oblačila in spalne potrebščine
 • Udobna oblačila in primerna obutev
 • Spalna vreča
 • Dodatno pokrivalo
 • Vzglavnik
 • V primeru, da ste na dan dogodka mlajši od 16 let, še potrdilo staršev

Katere igre se pa lahko igrajo na EPICENTER Light?
Izvedli bomo neobvezna tekmovanja v celi vrsti iger in aktivnosti. Med njimi so tekmovanja v League of Legends, Fortnite, CS:GO, PUBG ipd. Seveda pa lahko igrate, karkoli si boste zaželeli, le ne bodite šokirani ob osuplih pogledih, ki jih boste dobili ob igranju Diablo 2.

Bom lahko na dogodku preizkusil tudi kakšno igro, ki je sam nimam?
Na lokaciji bomo postavili lepo število retro konzol, konzolo naslednje generacije (PlayStation 5) in računalnikov z izjemo pestro izbiro iger.

Kaj pa COVID-19?
Dogodek bo izveden v skladu z navodili in priporočili NIJZ za preprečevanje širjenja bolezni COVID-19. Število udeležencev je omejeno skladno s priporočili, prepovedan je vstop zunanjim obiskovalcem (ter prijateljem, znancem, soigralcem ali drugim, ki niso sami udeleženci), vsi udeleženci morajo imeti na dan prihoda na prizorišče veljavno PCT potrdilo (bodisi prebolelost, cepljenost ali veljaven test).

Ni mi za spati na tleh, je kakšna alternativa?
Možnosti prenočitve v Murski Soboti je cela vrsta – priporočamo ogled našega vodiča na to temo.

Kaj je z alkoholom?
Na dogodku je za polnoletne konzumacija alkohola dovoljena. Ni to vaška veselica, a vas ne bomo gledali po strani, če spijete pivo, da odženete vročino, ali shot Jegra, da lažje preživite sedmi zaporedni poraz. Tu je potrebno izpostaviti, da je vnos alkohola prepovedan, bo pa omejen izbor le-tega na voljo za nakup na lokaciji. Če vas prisotnost polnoletnih, ki pijejo alkohol, moti – predlagamo ne-udeležbo.

Zagotovi si mesto
z nakupom karte!

Utrinki dogajanja

Prijavi se zdaj