fbpx
Skip links

Vstopnica za casual igralca – EPICENTER 2024

15.00  z DDV

Availability: 200 na zalogi

Description

Turnir na EPICENTER 22 bo potekal v soboto in nedeljo, 26. in 27. avgusta 2023 v mariborski Dvorani Tabor. Nagradni sklad je objavljen na uradni spletni strani dogodka, kjer bodo vsaj 1 teden pred dogodkom objavljena tudi uradna pravila turnirja. Prijave se zaprejo v četrtek, 24. avgusta 2023 ob 23:59, medtem ko plačila sprejemamo do petka, 25. avgusta 2023.

BYOC turnirji – CS:GO, LoL, Fortnite, Valorant, Rocket League, Teamfight Tactics, Clash Royale
TUP turnirji – FIFA 23 PS5, NBA 2K23 PS5

BYOC – Opremo za igranje si zagotovite sami, tj. na prizorišče prinesete vso opremo, kot bi jo potrebovali za uporabo doma.

Zaradi sprememb zakonodaje na področju varstva osebnih podatkov, se mora vsak igralec prijaviti in strinjati s pogoji udeležbe posamično. Tako več ni mogoče naročanje kart za več igralcev, soigralcev v ekipi ali več kart naenkrat – opravite lahko le nakup ene karte naenkrat. Za nevšečnost se opravičujemo. V primeru, da se udeležujete ekipnega turnirja, vse prijavitelje prosimo, da pod opombami oz. pod imenom ekipe natančno navedejo pravilno ime ekipe.

Plačila bomo sprocesirali najkasneje 1 teden pred dogodkom, ko boste na email prejeli potrdilo o plačilu.

Vse denarne nagrade, navedene pod nagrado turnirja, so bruto številke, brez uporabljenih dajatev in davkov, ki bodo odbite pri prenosu sredstev na zmagovalce. Ta pri izplačilu denarnih nagrad znaša 25%, potrebnih za akontacijo dohodnine od prihodkov od nagrad (npr. če je oglaševana in objavljena nagrada 1000€, je to bruto znesek nagrade – 250€ od tega bo organizator nakazal državi, 750€ pa direktno na račun posameznika zmagovalca). Skupna nagrada v turnirju je odvisna od števila udeleženih ekip v ustreznih oklepajih objavljenih na uradni strani dogodka (npr. LoL: 8 ekip – 900 €, 16 ekip – 2000 €). Če je število ekip nižje, bo upoštevano za izplačilo proporcionalno izplačilo po ključu najnižjega doseženega nosilca.

Additional information

Igra

Counter Strike 2 BYOC, League of Legends EU-W BYOC, Fortnite Duos BR BYOC, EA Sports FC 24 PS5 TUP, Valorant BYOC, Teamfight Tactics BYOC