fbpx
Skip links
Published on: EPICENTER 22

Sodelovanje za uspeh: Epicenter in E-športna zveza Slovenije povezujeta moči za Slovensko državno prvenstvo v e-športih

V želji po sodelovanju in spodbujanju e-športa na slovenski sceni, se bo na Epicentru zgodilo prvo večje sodelovanje z E-športno zvezo Slovenije. Najboljša uvrščena ekipa (slovenskih igralcev) na turnirjih v igrah Valorant in League of Legends bo nagrajena s prestižnim direktnim mestom v ligi na Slovenskem državnem prvenstvu v e-športih.

Takšen korak pomeni, da se bo tekmovanje na Epicentru postavilo na raven kvalifikacijskega turnirja za državno prvenstvo, kar predstavlja velik izziv in priložnost za vse sodelujoče ekipe. Ta nagrada prinaša več kot le priznanje za dosežke, saj omogoča ekipi, da pokaže svoje sposobnosti in potencial pred širšo e-športno javnostjo.

Z direktnim uvrstitvenim mestom na Slovenskem državnem prvenstvu, bodo ekipe lahko sodelovale z najboljšimi igralci v državi in pridobile neprecenljive izkušnje, ki jim bodo pomagale pri nadaljnjem razvoju njihovih e-športnih potencialov. Poleg tega pa bo to tudi priložnost za okrepitev lokalne e-športne scene in spodbujanje nadarjenih igralcev, ki so doslej morda ostali neopaženi.

S to inovativno potezo bo Epicenter v sodelovanju z E-športno zvezo Slovenije zagotovil, da bo prihodnost e-športa v Sloveniji še bolj bleščeča in obetavna. Spodbujanje konkurence in podpora najboljšim ekipam bo prispevala k razvoju vrhunske e-športne kulture v državi, ki bo navdihnila številne mlade igralce in ustvarila trdno osnovo za še večjo uspešnost v mednarodnem e-športnem prostoru.