fbpx
Skip links

Nov nivo gaminga

Vračamo se na Celjski sejem – gamerje zadnji vikend poletnih počitnic čaka cela vrsta aktivnosti na več kot 2000m2 površin!

EPICENTER širi svoj obseg in bo poleg tekmovalnega in zabavnega gaminga udeležencem ponudil z bogatim programom predavanj in delavnic na teme spletne varnosti, usklajevanja iger z drugimi dejavnostmi, tehničnih vsebin na temo upravljanja prenosov v živo, razvoja iger/programov, zaposlitve v gamingu in več!

Lokacija Dogajanje

Serija video vsebin

Kako s kratkimi premori izboljšati igro in zdravje?

Pavze oz. odmori lahko izboljšajo učinkovitost na različnih področjih življenja, med drugim tudi med igranjem računalniških iger, pri čemer lahko z rednimi pavzami izboljšamo igranje ter ohranjamo zdravje.

Preberi več

Ogrevanje je pomembno tudi za e-športnike

Ogrevanje je pomembno pred vsako telesno aktivnostjo, nič drugače pa ni pri igranju iger oz. e-športov. Z dobrim ogrevanjem aktiviramo mišična vlakna, pospešimo cirkulacijo, zbistrimo svoje misli in posledično občutimo večjo sproščenost ter pripravljenost na igranje iger.

Preberi več

Kako ohranjati pravilno držo med igranjem?

Dobra drža je stanje, v katerem so mišice in skelet v dobrem ravnotežju in sicer v takem, ki varuje podporne strukture telesa pred poškodbami in deformacijami, ki bi lahko nastopile pri delu in počitku.

Preberi več

Kaj je sindrom karpalnega tunela in kako se mu izogniti?

Sindrom karpalnega tunela (oz. zapestnega prehoda) je utesnitev medianega živca v zapestju, le ta sicer oživčuje prve tri prste in del prstanca ter male mišice na palčevi strani dlani.

Preberi več

Toksičnost v video igrah ostane z nami

Komunikacija v igrah včasih zaide stran od njenega prvotnega namena – komuniciranja o poteku igre – v manj zdrave vode. Flamanje ali podžiganje, obtožbe, žaljivke, grožnje, inting ali namerno umiranje likov v igri ter vsi drugi stavki, ki jih nikoli zares ne bi zmogli izreči osebi iz oči v oči.

Preberi več

Doživi prvovrstno izkušnjo gaminga na največjem gaming festivalu v Sloveniji!

Dokaži se.
Prijavi se zdaj.